Register
Join Cyclechaos! Motorcycles Wiki Forum Recent Posts Search Today's Posts Mark Forums Read
Cycle Chaos > Cyclechaos Forums > Manufacturers > Suzuki > Hayabusa > hayabusa-can i chip it? if so do i need to change pipes?

hayabusa-can i chip it? if so do i need to change pipes?

This is a discussion on hayabusa-can i chip it? if so do i need to change pipes? within the Hayabusa forums, part of the Suzuki category; what speed can i max out on if i chip it?...


Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-19-2009   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 36
Default hayabusa-can i chip it? if so do i need to change pipes?

what speed can i max out on if i chip it?
prinz is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2009   #2
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 14
Default

it's governed at 186. you can beat this but it's gonna cost you. with a power commander, pipe and governor it only went just over 190
dulcrayon is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2009   #3
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 32
Default

4 miles per hours more for $1000.oo is not worth it. ------
txhypnotist is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
change, chip, hayabusacan, pipes

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can i run straight pipes on my suzuki hayabusa? travis m Hayabusa 4 01-09-2009 02:00 PM
Does a pipe make your bike safer? brucenjacobs Motorcycle Discussion 9 01-27-2008 11:33 PM
Help, gonna change my tire on a Street bike SD EMT Motorcycle Discussion 6 08-17-2006 07:09 PM
2005 Hayabusa? cbrtrixta Suzuki 9 05-18-2006 11:53 AM
New Pipes popping Hatch Motorcycle Repair 3 05-11-2006 05:19 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:26 AM.


Powered by vBulletin®