Register
Join Cyclechaos! Motorcycles Wiki Forum Recent Posts Search Today's Posts Mark Forums Read
Cycle Chaos > Cyclechaos Forums > General > Motorcycle Repair > Cylinders one and four not firing (no spark)

Cylinders one and four not firing (no spark)

This is a discussion on Cylinders one and four not firing (no spark) within the Motorcycle Repair forums, part of the General category; ok so i have a similar problem to the guy with the 700 only ive replaced the pickups and replaced ...


Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-13-2012   #11
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Default Ymaha Fazer 700 converted to 1000

ok so i have a similar problem to the guy with the 700 only ive replaced the pickups and replaced the wiring harness and the coils adn got a used cdi off ebay and im thinking i might have a grounding issue but not realy sure how to resolve the firing of 1-4 coil and the 2-3 coil not firing...ive also replaced the spark plug wires along with putting new spark plugs in and i still end with with the same result...how do i know it the 2-3 coil not firing i put a screw driver in the plug wire and grounded it out on the engine block as i did with the 1-4 coil and saw no spark...im baffled and am wondering if someone can help me resolve this before i go get scrap metal money out of this bike...so far i have spent over 1500 bucks to get it running and it runs but only off the 1-4 coil and cylinders...some very much needed help would be appreciated...thnx>>>kyle
kkr4ever is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cylinders, firing, no spark, not firing, spark

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin®